Santa Susanna – Salt d’Aigua – Ermites de Pineda

6 de Març – 30 km – 2 hores i 45 minuts.

L’objectiu inicial era veure el salt d’aigua de Pineda, després de les darreres pluges, la sorpresa ha estat que no hi havia massa aigua. Sortim cap a quatre camins, pugem el coll del porc, i tombem cap als dipòsits, passem pels senglars i al final de la baixada agafem els corriol que porta al salt d’aigua.
El segon objectiu era fer un recorregut per diverses ermites i altres monuments de Pineda. Sortim del Salt per Cal Capità i pugem a la plaça Sant Andreu, i anem al que queda de la seva Ermita que està en mig del bosc. Agafem el camí de Can Carreres i anem fins al Castell de MontPalau (on hi havia l’Ermita de Sant Miquel, o el que en queda), la última pujada al castell a peu.
D’aquí baixem cap a Pineda passem per l’ermita de Sant Rafel (tota plena de pintades), i una vegada passada l’Autopista girem a la dreta per trobar l’Ermita de Sant Jaume. Més endavant ens aturem a l’aqüeducte Romà i tornant cap a Casa passem per l’esglèsia de Sant Pere de Riu i cap a casa. Ruta de 2h i 45 minuts.

Enllaç a wikiloc: Santa Susanna – Salt d’Aigua – Ermites de Pineda

Imatges de la Sortida: Salt d’Aigua, Salt d’Aigua, Ermita de Sant Andreu, Castell de MontPalau, Ermita de Sant Rafel, Ermita de Sant Jaume, Aqüeducte Romà, Esglèsia de Sant Pere de Riu.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Sin categoría i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.