Creu de Canet i sot de Golinons.

23 de Maig -43 km – 3 hores i quart.

Un altre dia amb sortida en horari poc habitual, els companys ens fan dentetes i van a fer la darrera cabrilenca, el Jaume i jo amb compromisos familiars i de feina, no podem sortir tant d’hora i decidim fer una ruta per aquí.

Quedem més tard a les 9, fem de “domingueros”,  necessitem fer quilòmetres, la propera setmana tenim la cabreres. Avui anirem a la creu que fa temps que no hi anem.

Sortim de darrera la benzinera i per mig dels camps anem a buscar la carretera que ens deixa a cal Capità, per pujar cap a Sant Andreu, aquella hora ja trobem ciclistes de tornada, uff. La calor apreta una mica més, com canvia marxar una estona més tard. Coronem Sant Andreu i per la Urbanització de Castellar d’Indies, agafem els camins de sorra que ens porten després de vorejar Can Palau fins a Can Ginebra, per enllaçar amb la pista que ens puja a la Creu. Sense pressa però sense pausa cap amunt.

En hora i 3 quarts ja hi som, aprofitem per fer un mos, amb un grup de joves que estaven allà, semblava una exposició de la marca Scott, cinc bicis i la meva que no ho és. Avui un cel blau radiant, vistes espectaculars, fins i tot es veia Montjuic, increïble!!!. Fem fotos de rigor i tornada.

2015-05-23 10.50.44

Baixem pel camp de tir de Canet, passant per Cal Ratet i Can Madró, fins a empalmar amb la carretera que ens porta a Sant Cebrià, on vorejant la riera creuem al poble. Avui canviem la tornada, habitualment sempre anem per les antigues escombraries i com que  en Jaume no havia estat a la zona de Golinons aprofitem per fer-hi un tomb. Pugem pel camí de Can Patxoca que porta cap a Can Lladò i després ens  desviem per Cal Correu per enfilar-nos fins a dalt de tot de Sant Pol.  Baixem una mica i girem cap al sot de’n Golinons, on fem un tros, fins passada la plantació de palmeres i a l’alçada de Can Golinons girem per anar cap a Calella i agafar el camí que ve de les antigues escombraries passant pel Turó de Golinons.

IMG-20150523-WA0001

A partir d’aquí baixada fins a la piscina i tornem per la platja fins a Pineda on aprofitem per fer una cervesa a la cuina d’en Manel. Al final han sortit 43 quilòmetres amb una mica més de 1000 metres de desnivell. Demà en Jaume sortirà amb la flaca i jo segurament a la tarda tornaré a fer una sortida amb la btt.

Enllaç a wikiloc: Creu de Canet i sot de golinons.

CapturaCreuGolinons

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari