Acerca de

Un altre blog de btt, per gaudir del nostre entorn, conèixer llocs propers i fer pais.

6 respostes a Acerca de

  1. Hola Joan, senzillament m’encanta el teu blog, és simple, intuitiu, d’una finura excepcional i bones cròniques! tal com ha de ser un bon blog!!!
    Normalment, els blogs atabalen bastant, la gent els omple de cosetes i tonteries que es mouen per a tot arreu i l’únic que fan és enterbolir l’informació que realment importa. De veritat t’ho dic, m’encanta.
    Felicitats. Ja tens un altres seguidor incondicional…

    A veure si ens veiem algun dia per aquestes muntanyes tant ben parides que tenim, som un privilegiats!

  2. Oriol Navarro ha dit:

    Hola Joan, sóc l’Uri Navarro, un biker de Badalona que, per circumstàncies familiars estiueja (estiu i caps de setmana) a Pineda de mar. Fins fa poc, anava sempre per la mateixa ruta. Però des que he descobert el teu blog, no paro de conèixer llocs preciosos i amb la seguretat d’uns bons camins pels quals tu indiques.
    Total, moltes felicitats pel blog, amb bons relats, curtets, entenedors, un blog gens carregat, el necessari i amb rutes precioses i camins ciclables.
    Et copio les rutes, ja t’ho dic ara, espero que no hi hagi cap problema.
    Res més, a veure si ens veiem algun dia i, de nou, moltes felicitats pel blog, és fantàstic!!

  3. Jaume Duran ha dit:

    Bon dia Joan,
    Sóc en Jaume Duran, President del Club Ciclista Santa Susanna, un company m’ha passat el link del teu blog i hem descobert gratament que hi ha una persona (tu) que penja rutes que surten de Santa Susanna, nosaltres ja fem moltes de les rutes que hem vist al blog, pero també hi han que NO, t’animó a continuar i et felicito pel blog, nosaltres tenim un web/blog pero el tenim una mica abandonat, penjem cosetes de tant en tant: http://www.ccsantasusanna.cat/
    Si algun dia vols sortir amb nosaltres o be si vols proposar-nos fer alguna ruta, acostumem a sortir els caps de setmana des de la plaça de l’ajuntament de Santa Susanna i fem convocatoria via email normalment els divendres.
    Salut i enhorabona
    Jaume Duran

    PD: He passat el link del teu blog a la llista de correu del club, perque tot-hom pugui aprofitar la teva feina.

  4. Carles ha dit:

    Hola Joan!! amb el teu permis, e posat un enllaç en el meu blog per accedir al teu, ja que penso que es de gran utilitat, felicitats per el gran blog.
    Salut i bones pedalades.
    Carles
    el meu Blog:
    http://carjoel.blogspot.com.es/

  5. Pere ha dit:

    Hola Joan, es fantastic el teu blog, i cada ruta molt ben comentada, fa uns cinc messos que estic amb aixo de la montainbike, soc de Malgrat, i estic buscant gent per fer sortides, ja que quasi sempre vaig sol i es mes aburrit, no se si el vostre grupet es obert a nova gent, jo acosumbro a sortir dos dies entre setmana al vespre i despres dissapte a la tarda i diumenge al mati, el fi de setmana faig les tirades llarges, una saluacio.

Deixa un comentari